Niets is onmogelijk

Soms is alleen de uitdaging groter.

In een aantal stappen leggen we onze aanpak uit.

Stap 1

Als eerst moeten we elkaar leren kennen. Het begrijpen van uw ambities, uw klanten en uw producten is de sleutel tot ons gezamenlijke succes.

Omdat we elkaar nog niet kennen, besteden we veel tijd aan de eerste stap, want pas als we elkaar beter leren kennen, kunnen wij een voorstel maken waar u en uw klanten blij van worden. Dit dient als basis voor onze ontwikkel inspanningen.

We kijken ernaar uit om een ​​geweldig project te starten dat uw klanten nog meer aan u zal binden.

Stap 2

We begrijpen u en uw bedrijfsdoelstellingen.

Samen vormen we uw ideeën om tot een samenhangend en effectief plan van aanpak. We bepalen functionaliteit en scheiden hoofd- en bijzaak van elkaar.

We richten onze projectsoftware in, geven u toegang en leggen u uit hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen samenwerken.

In deze stap geven wij u ook een kostenraming, doorlooptijd en spreken we de opleverdatum af.

Stap 3

Onze plannen voor een intüitieve webshop worden ten uitvoer gebracht en het project komt tot leven.

Gaan we voor een ‘big bang’ of voegen we geleidelijk meer functionaliteit toe? Deze keuze maken we samen en hangt af van uw wensen, capaciteit van medewerkers en de impact op uw klanten en uw organisatie.

Naast veel testen starten we ook met het trainen van uw medewerkers zodat content toegevoegd kan worden en u en uw personeel geleidelijk aan kunnen wennen aan de nieuwe shop.

Stap 4

We gaan live!

Maar het is niet voorbij, nu begint het pas. Een goede webshop heeft onderhoud nodig en voortdurende aanpassingen op de resultaten. Gebruikerservaring staat altijd op de eerste plaats, het beïnvloeden van gebruikersgedrag op de tweede. E-commerce verandert, groeit en de toekomst is altijd nu.

Wij zijn bij u tijdens uw e-commerce reis en zullen alles doen om uw onderneming te laten groeien.

Niets is onmogelijk

Geweldige webshops maak je niet zomaar, daar is toewijding en kennis voor nodig. Bij hoofdfabriek hanteren we zeer hoge standaarden. Onze Projectmanagers en Ontwikkelaars zijn allemaal Magento gecertificeerd. Hiermee leggen we de basis voor perfectie en een zeer langdurige samenwerking met onze klanten.