Magento Superhelden

Onze passie voor techniek en gevoel voor design zorgen voor geweldige Magento webshops.

Wij specialiseren ons in het bedenken en bouwen van webshops voor groothandels.

Van design, e-commerce, zoekmachine optimalisatie (SEO) tot marketing automation en training.
Alles wat het proces van de webshop raakt, wordt door ons ondersteund.

We behandelen elk nieuw project als een kans om een ​​beter team te worden. Wij implementeren unieke ideeën en nieuwe technieken om de producten van onze klanten op de meest succesvolle manier beschikbaar te stellen aan hun klanten.

We zijn blij met nieuwe klanten, maar beschouwen dit niet als het einde van onze missie. Voor ons is dit het begin van een langdurige en positieve samenwerking.

Hoge Standaarden

Wij geloven dat een succesvol project slechts het bijproduct is van een gedegen ontwikkelproces. Problemen worden alleen permanent opgelost na een goede analyse. Wij stoppen veel tijd in een goede voorbereiding, met een probleemloos ontwikkelproces tot gevolg. Samen realiseren we krachtige webshops die toekomstbestendig zijn.

rocket-icon

Moderne Aanpak

Onze projecten starten altijd door goed te luisteren naar onze klanten. Samen met u en uw team, ondersteund door de modernste ontwikkelprocessen, werken we naar een vlotte oplevering en overdracht toe. Ieder project is uniek omdat iedere klant een uniek verhaal heeft.

Wij zijn een verlengstuk van uw team.

onze aanpak

Binnen ieder project creëren wij een hoop data in de vorm van perfecte code. We vinden het mooi om de hoeveelheid code van ons laatste project te laten zien.

1,000 + regels code
0 + uur ontwikkeling
0 + opgeloste support vragen

De ene Magento ontwikkelaar is de andere niet. Wij ontwikkelen niet zomaar webshops, maar ontwikkelen krachtige, stabiele & volledig schaalbare bedrijfsoplossingen.

Een Magento webshop is vrijwel altijd onderdeel van een ondernemings core business. Dit realiseren wij ons maar al te goed. Uw onderneming wordt steeds afhankelijker van e-commerce en hoofdfabriek begeleid u hier continue bij. Zo zijn wij altijd op zoek naar procesautomatisering zodat u meer tijd heeft waar het echt om draait, uw klanten.